top of page
  • TURAN KATI

Data Studio ile Raporlama Nedir

Güncelleme tarihi: 23 Nis 2021

Data studio google tarafından sunulun ücretsiz raporlama aracıdır.Data studio ile seo ve google ads analizilerini detaylı olarak yapabiliriz.Ayrıca kendimiz için veya hizmet verdiğimiz kurum veya kişilere otomatik raporlama oluşturabiliriz.

Data studio programından faydalanabilmek için analytics,search concole ve google ads hesaplarından herhangi birinin olması yeterlidir.



Google ads reklam ve seo çalışması yapacak olanlar için inanılmaz kolaylıklar sağlayan bu raporlama programı ücretsizdir.

Google ads reklam vermek isteyenlerin kullanmaktan keyif alacağını söyleyebilirim.


Data Studio Kullanmanın Avantajları

  • Müthiş bir raporlama aracı olan data studio ÜCRETSİZ dir.

  • Analtics,Search Concole,Google Ads,Youtube,Google Sheet ve bir çok google programı ile entegre olarak çalışır.Bu sayede verileriniz kolaylıkla raporlanır.

  • Otomatik raporlama gönderimi ile işinizi otonom hale getirmiş olursunuz.Zamanı kıymetli olanlar için müthiş bir deneyim.

  • Raporlama seçeneği son derece esnektir.Tüm verilerinizi bir raporun içinde sayfalar arasında bulundurabilirsiniz.

Raporları kişiselleştirilebilir özelliktedir.Firmanızın logosunu,yazı dilini,font veya renk gibi sayısız seçenek sunuyor.

Üstelik bu raporlama hesaplardan sağlanan verilerden oluşur.Bu sayede siz her gün rapor düzenlemek yerine raporunuz mailinize dilediğiniz zaman aralığında gelsin.

Deneyenlerin bağımlı olacağı mükemmel bir raporlama aracı.

Rapor hazırlama taslağı hazırlamak ile uğraşmak istemiyorsanız biz size yardımcı olalım.Analitcs,search concole,google ads ve diğer verilerinizi raporlama düzenini ayarlayalım.Hazırladığımız raporlar günlük haftalık veya aylık olarak düzenli bir şekilde size gelsin.

30 görüntüleme0 yorum
bottom of page