top of page
  • TURAN KATI

Premium Otel Web Sitesi Tasarımı

Güncelleme tarihi: 23 Nis 2021

Premium otel web sitesi tasarımı ile daha çok rezervasyon almaya hazır mısınız?

Muhteşem tasarım ve bir çok uygulaması ile Premium Otel Web Sitesi otelinizin doluluğunu artıracak.

Premium Otel Web Sitesi hangi özellikleri İle diğer otel sitelerinden ayrılır?

Premium otel web site tasarımı bir çok özelliği nedeni ile diğer otel web sitelerinden ayrılmaktadır.Bunların en önemlilerini sizler için sıraladık.


Premium Tasarım

Kullandığımız tüm temalar Premium otel web site tasarımı GoodLayers Wordpress temasıdır.

Light Vision Yazılım

Rakiplerine göre sade ve kullanıcı dostu bir temadır.Sayfa açılış hızı ve sayfalar arası geçişi so derece hızlıdır.Mobil uyum oranın % 100 dür.


Güçlü Kullanıcı Deneyimi

Yaptığımız her şey kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak.Web site ziyaretcileri aradığı şeyi kolaylıkla bulabilmeli ve rezervasyon aşamasına kolaylıkla gelebilmelidir.Binlerce kullanıcı deneyimi sonucu oluşturulan premium otel teması en iyi kullanıcı deneyimi sunmayı vaad ediyor.

Güncellenebilir

Her şey gibi web siteleri de zamanla demode olabilir.Tasarımsal ve yazılımsal olarak sürekli bir yenilenme halinde olan internet dünyasında güncellenebilir bir web sitesine sahip olmak önemlidir.Web siteniz güncellenirken arama motorları tarafından index almış web sayfalarınız kayıp olmasın.

Çok Dilli Kullanım

Otel web siteleri için ikinci veya üçüncü dil seçeneği olması büyük bir avantajdır.Arama motorları tarafından otelinizin hemen fark edilir.Hedef kitleniz otelinizi internette daha kolay bulabilir.

Rezervasyon motoru ile web sitenize gelen ziyaretçilerden direkt rezervasyon alabilirsiniz.İster kredi kartı ile,ister banka havalesi ile isterseniz ödeme almadan otelinizi doldurabilirsiniz.Bu sayede online acentalara daha az komisyon ödemiş olursunuz.Ayrıca rezervasyon motoruna sahip siteler kullanıcılara otelin kurumsal kimlik gücünü gösterir.

Önemli Not: Ön ödeme yapan misafirin iptal oranı telefon ile yapılan rezervasyondan çok daha düşüktür.

Oda Fiyatlarını Değiştirebilme

Otel fiyatları arz talep dengesine göre sürekli değişkenlik gösterir.Premium Otel Site Tasarımı size bu fiyatları değiştirebilme imkanı sağlıyor.Sezona göre fiyat yükleme,değiştirme,indirim yapma gibi etkili pazarlama teknikleri uygulanabilir.



Online Acenta Rezervasyon Motorları ile Senkronize olabilme

Booking,hotels.com,Bnb gibi online rezervasyon motorları ile otelinizin doluluğunu senkronize ederek overbooking ( aşırı doluluk) yaşamazsınız.


Extra Hizmetler (Transfer,Ütü,Wi-Fi)

Otel odasından başka sunmuş olduğunuz hizmetler var ise bunları rezervasyon aşamasında da sunabilirsiniz.Örnek olarak havalimanı transferi,Araba Kiralama,Erken Giriş Farkı,Geç Çıkış Farkı gibi hizmetleri extra olarak sunabilirsiniz.


Popüler Ödeme Seçenekleri

Kredi kartı,banka kartı,banka havalesi,paypal,iyzico gibi uygulamalar aracılığı ile rezervasyon alabilirsiniz.

Kupon Kodu Üretme ve Kullandırma

Dönem dönem satışlarınızı artırmak veya başka bir amaç ile kupon kodu ile satış taktikleri yapabilirsiniz.Üstelik Premium Otel Site Teması bu konuda sizin yanınızda


Birbirinden etkileyici altı adet premium otel sitesini inceleyerek oteliniz için en uygun temayı bizimle paylaşın.








39 görüntüleme0 yorum
bottom of page